ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

تکذیب ممنوعیت ورود شهروندان روس به اتحادیه اروپا

تکذیب ممنوعیت ورود شهروندان روس به اتحادیه اروپا سفارت فنلاند در مسکو روز شنبه گزارش های خبری مبنی بر ممنوعیت ورود گردشگران روس به اتحادیه اروپا را دروغ خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  پیش از این رسانه ها به نقل از ایلوا یوهانسون کمیسر امور داخلی اتحادیه اروپا خبر دادند که شهروندان روس که به دلایل خانوادگی و بشردوستانه سفر می کنند و همچنین خبرنگاران روسی مجاز به ورود به اتحادیه اروپا هستند.

در این گزارش های خبری مشخص نشد که تعلیق قبلا مذاکره شده رژیم ساده ویزا یا برخی محدودیت های مضاعف مورد نظر بوده است یا نه.

در همین حال، سفارت فنلاند در مسکو اعلام کرد: این اطلاعات، نادرست است. این گزارش ها از تعلیق رژیم ساده روادید و نه ممنوعیت کامل گردشگری یا ممنوعیت ورود حکایت دارند.

پیشتر مقام های لهستان و کشورهای حوزه بالتیک در مورد محدودیت ورود شهروندان روسیه با ویزای فعال شنگن مذاکره کردند که باید تا قبل از ۱۹ سپتامبر (۲۸ شهریور) عملیاتی شود.

در این میان، پکا هاویستو وزیر امور خارجه فنلاند گفت که هلسینکی ورود شهروندان روس را محدود نخواهد کرد تا زمانی که توضیحات مناسب از سوی کمیسیون اروپا ارائه شود.

روز ۶ سپتامبر (۱۵ شهریور)، کمیسیون اروپا پیشنهاد تعلیق کامل توافقنامه رژیم ساده ویژه با روسیه را تصویب کرد.

بروکسل انتظار دارد این تصمیم از سوی شورا اروپا به تصویب رسد و تا قبل از ۱۲ سپتامبر (۲۱ شهریور) به اجرا درآید.

انتظار می رود هزینه های ویزا و شرط چارچوب زمانی به طور قابل توجهی افزایش یابد و ویزای گردشگری در پایین ترین اولویت قرار گیرد.

کمیسیون اروپا همچنین از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می خواهد متقاضیان ویزا را در زمینه خطرات امنیتی بررسی کنند.

اخیرا برخی از کشورهای اروپایی از جمله جمهوری چک، رومانی، هلند و لهستان صدور روادید شنگن برای شهروندان روسی را محدود کرده‌اند.

استونی، لتونی، لیتوانی، فنلاند و جمهوری چک محدودیت‌های مسافرتی برای شهروندان روس اعمال کرده اند که در میان آنها استونی تمام شهروندان روسی را از دریافت روادید شنگن منع کرد و فنلاند نیز اعلام کرده است که صدور روادید را از ماه سپتامبر (۱۰ شهریور) به میزان ۱۰ درصد از تعداد فعلی کاهش می‌دهد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین پیشتر در ماه جاری از غرب خواست ممنوعیت مسافرتی برای همه روس ها اعمال کند که این درخواست با واکنش خشمگینانه مسکو روبه رو شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha